Konsert check!

Igårkväll så hade vi vår välkommst konsert på nordica. Det blev en mycket lyckad konsert. Jag och Sara dansa ”the climb” vilket var en utmaning isig, men kul. Så nu känns det skönt att den är avklarad.  Jag är inte den mest musikaliska så man lär väl sig alltid något nytt. Konserten såg ungefär ut såhär: Vi börja med intro att vi bara gick runt till trafikljud i bakgrunden sen så sjung vi ”fragile” Efter det hade Malin skrivit en monolog som hon läste upp. Sen så sjung Sara en låt av Lisa Ekdahl, Lotta spela ett klassiskt stycke, och sen var det folkmusik, dans och två solo sånger efter det. Konserten avslutades med Fix you.

Efter konserten blev jag inbjuden att vara med på ett dansprojekt,  som en grym dansare ska sätta ihop, övningen börjar i morgon vid två. Hade tänkt att kolla läget,  som vi brukar säga ”this is china, allt kan hända.

Nästa vecka börjar vi på riktigt med lektioner, det är då man får mer koll på vad som händer och sker, känns fortfarande väldigt flummigt. Men vi ger det lite tid..

Igårkväll fick jag även erfarenheten av alla gruppfoton som kineserna älskar att ta. Klick. Gruppfoto,klick, klick, klick... wazup wit that. Haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0