"denna dagen, ett liv"

Igår så hade jag en väldigt mysig dag samt kväll. Jag och Lotta börja dagen på gymmet, skulle biffa till oss lite sen så ramla vi in på ett bodybalance pass. Mycket trevligt med en grymt bra instruktör, vi förstod ingenting utav vad han sa men vad gör det när nyckeln är att bara hänga med alla andra och låtsas att man har bäst koll i stan på kinesiskan.

Sen så cyklade vi och tog en fika på vintage cafe, som ligger 15 minuters cykelfärd från vår lägenhet. Tänkte att vi skulle plugga kinesiska men vi fastna med en islatte och prat. Skrev iallafall ner fem fraser. Hur man beställer mat, stark mat, kanske ormkött, vet inte och skål det var ungefär så faraserna lät..

Sen så mötte vi upp Viktoria och Malin från lägenhet fem, (25 minuter från vår lägenhet 3) Skulle leta upp en vegan and vegetarian restaurang. Med nedskriven adress med kinesiska tecken så började letandet, -qing wen och pekar på de inte alltför stabila stavningen. Men vi lyckades hitta stället tack vare en super söt kines som gick med oss hela vägen till stället.. Kan ju säga att vi inte hade hittat de utan hennes vägledning.. Väl på stället så beställde jag en vegan pizza dock med ost:) saknad. Annars beställdes det rödbönsallad och pumpasoppa. Stället var väldigt litet och sött, vi satte oss på övervåningen som mer såg ut som en lägenhet. Det kändes för en kort sek. att vi inte var i kina utan på ett helt annat ställe. Kändes väldigt skönt och avkopplande. Långt bort från trafiken, tuttandet och smygfotograferna;)

Medans vi satt och åt och hade de allmänt mys, så kom vi in på ett samtalsämne som är väldigt intressant vi diskuterade kring citatet "Om du viste hur mycket andra människor tänker om dig så skulle du bli besviken" Det är verkligen så sant vi alla är så rädda om vad andra människor ska tycka och tänka, om jag säger si eller gör så vad ska de då tycka om mig. Men det är bara en själv som tänker så för alla andra är djup upptagna av att tänka på samma sak eller är så upptagna i sig själva. Jag tror att vi behöver våga säga och handla så som man vill och inte vad andra människor kommer tycka eller tänka. Du är unik och inte som alla andra våga, våga, våga! Tänk utsidan av boxen du sitter i. En lite tanke som vi stötte på.

Kvällen avslutades med ett samtal med Mandis, åhhhh det var så kul att höra din röst:)
Saknar dig! Sanar er alla!
So long,
Loveacare

Kommentarer
Postat av: karré

Fina visdomsord där snygging. klokt. ligger mkt i det. Gött att läsa lite om va som händer på andra sidan jorden. Du är grym. glöm inte det! xoxo

2010-09-20 @ 16:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0