En liten ändring..

I min adress, här är den fullkomliga adressen till mig, den andra funkar nog också, men denhär är bättre.

T/CG Nordica (Loft)
c/o Frida Karlsson
Xi balu no 101
Kunming, Yunnan
650 032 CHINA

Slit med hälsa, love.


Polis and spa

Tjena, vad jobbigt det är med hela visumgrejen. Puhh. Man blir ju trött bara tanken på. Liksom. Så idag har jag varit hos polisen för att förlänga mitt visum i 1 månad till.. För mitt visum går nämligen ut idag. IDAG! Gode Gud låt de vara fine. Det skulle nämligen ta en vecka innan jag skulle få tillbaka mitt pass  Och då få klarhet i om de är grönt. Fyyy. Men enligt alla som har hjälpt mig med denna procedur sa att vara fine. Men man ska aldrig ropa hej förrän man är över bäcken. De är något som jag har lärt mig de senaste tiden i Kina. In china everything is possible.

Nedan kommer lite bilder från gårdagens utflykt, vi åkte till de varma källorna i an ning, det var super. Bada, åt god mat, fick massage. Det var verkligen en skön upplevelse mitt i allt.

..Och som sagt min kamera är inte superstabil..

Bless.

B-ful:)

diggar den awkwarda längden på mina shorts. badtofflorna var sköna dock"

cocoskälla"

O&O

 

 


Studiebesök

Förra måndag var jag samt några från kursen och hälsade på en kinesisk lågstadieskola. Kaos. Skulle man kunna beskriva upplevelsen. Men glada barn som skrek waigouren, vilket betyder utlänning. Väldigt intressant dock. Vi skulle agera lite engelskalärare och samtidigt lära oss lite kinesiska. Där vårt vokabulär inte är särskillt utvecklat, så det är perfekt att träna sig att prata med barn. De begär inte så mycket av en, tycker mest att det är kul att man är där.RSS 2.0